четверг, 31 июля 2014 г.

ПОКАЗ ПРЕЗИДЕНТУ УКРАЇНИ ПРОДУКЦІЇ ДК «УКРОБОРОНПРОМ»

26 липня 2014 Президент України Петро Порошенко відвідав першу оперативну бригаду Національної гвардії у навчальному центрі в селі Нові Петрівці. Петро Порошенко ознайомився із зразками озброєнь і військової техніки, що будуть відправлені у зону проведення АТО. Він оглянув військове спорядження, снайперські комплекси, артилерійське озброєння, засоби протиповітряної оборони, гранатомети, модульний комплекс для розміщення бійців.



















































Генеральний директор ДК «Укроборонпром» Роман Романов представив Главі держави зразки озброєнь, які виготовляються підприємствами Концерну. Президент України ознайомився із технічними характеристиками бронетранспортерів БТР-3Е1 і БТР-4Е, легкої броньованої машини «Дозор-Б». Роман Романов доповів Главі держави про те, що в серпні 2014 на всій бронетехніці, яку передали Нацгвардії, завершать установку додаткового захисту від кумулятивних зарядів. За його словами, проведені випробування показали її надійність та ефективність цього захисту.
Також Президентові показали два зразка модернізованих танків – Т-64 і Т-72, які можуть виготовлятися на підприємствах Концерну для Національної гвардії та інших державних силових підрозділів України.
Окремо Петру Порошенко продемонстрували зразки високоточної зброї виробництва ДП «ДержККБ «Луч», що входить до складу Укроборонпрому. Серед них протитанковий ракетний комплекс «Скіф», а також новітній бойовий модуль «Сармат». У «Сарматі» реалізовано безредукторний механізм повороту, який якісно покращує процес наведення і супроводу цілі. Модуль призначений для оснащення лінійки бойових машин, малих кораблів, катерів берегової охорони.
Президент дав доручення керівнику Концерну вирішити питання щодо якнайшвидшої передачі підрозділам АТО бронетехніки і високоточного озброєння. Президент України зазначив, що передані Національній гвардії танки, БТРи, новітні броньовані машини, засоби захисту сприятимуть виконанню завдань, що стоять перед нашими військами. За його словами, така техніка дозволить захистити як мирне населення, так і військовослужбовців. «Ми продемонстрували, що Україні є, чим обороняти себе і свій народ», - сказав Порошенко.

Комментариев нет:

Отправить комментарий